In 2013 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Pedagogiek op de Hogeschool van Amsterdam. Hierna ben ik gaan doorstuderen aan de Masteropleiding Orthopedagogiek op de Universiteit van Amsterdam. Deze opleiding heb ik afgerond in 2016. Mijn werkervaring ligt in de kinderopvang, opvang en coaching aan huis en begeleiding in het onderwijs en een tienermoederhuis. Hierdoor heb ik veel geleerd over wat er allemaal kan spelen in een gezin met betrekking tot het opgroeiende kind en de hierbij horende opvoeding. Zowel bij ouders, het kind en het gehele systeem hier omheen. Ik weet hierdoor veel over de voorwaarden rond de opvoeding, om een kind goed tot ontwikkeling te laten komen en de . Ook heb ik door de intensieve betrokkenheid als Nanny aan huis, bij één gezin de afgelopen jaren, veel ervaring opgedaan in de verzorging van een pasgeboren baby tot en met de leeftijd van 4 jaar.